Evenementen
Zwembaduitje 2023
12 maart 2023 - Caribabad
Ook dit jaar is er natuurlijk weer een spetterend zwembaduitje. We gaan opnieuw naar Gorinchem om een dag lang te zwemmen in het Caribabad. Naast toffe glijbanen is er ook een stroomversnelling. Daarnaast zorgen we natuurlijk ook dit jaar weer voor een frietje, snack, drinken en snoep. Er is tenslotte voldoende energie nodig om van de glijbanen te gaan! Jeugdleden worden om 10.30 uur verwacht in Gorinchem. Ophalen kan om 16.30 uur. 

De eigen bijdrage bedraagt 8 euro per persoon. 
Inschrijving gesloten

Duiken bij Todi 2023
26 februari 2023 - 3582 Beringen, Belgie
Beste leden,
 

Graag willen wij jullie uitnodigen om in te schrijven voor een prachtige duikervaring bij duikbad TODI. Dit doe je door op de website in te loggen en dan naar "evenementen" te gaan.

De datum is 26 februari 2023 en de kosten zijn €30,00 pp (ipv € 37,00), dit zal bij inschrijving op de website per automatische incasso worden verrekend. (schrijf in voor 21-2-2023)

Todi is een subtropisch zoetwater duikbad met ontelbare vissen met een watertemperatuur van +/- 23 graden.

Wat je mee mag nemen is je automaat, duikbril, zwembadvinnen en duikpak (nat). Ons advies is minimaal 5 mm. Je trimvest, lood en fles mag je thuis laten. Neem wel je duikbrevet en verzekeringsbewijs mee.

Verder kun je alle informatie vinden op www.todi.be en je zult verder geïnformeerd worden op onze buitenduiken APP

We hopen dat je ook mee gaat naar Todi en zien je op 26-02-2023, we verzamelen ons dan daar om 11:00 uurNOTE: VERGEET VOORAL NIET HET FICHE VAN TODI IN TE VULLEN.  Die krijg je van ons bij aanmelding.
 

Met vriendelijke groet,

de Duikcoaches

 
Inschrijving gesloten

Welkom bezoeker
Login vergeten?
Wachtwoord vergeten?